/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Primele declarații ale bașcanului reales în funcție: Eu mi-am suflecat mânecile și sunt gata să-mi continui munca

30 iunie 2019, ora 23:18

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care, potrivit rezultatelor preliminare ale scrutinului de astăzi, a fost realează în funcție își îndeamnă contracandidații să accepte rezultatele. Totodată, Irina Vlah spune că și-a răsuflecat mânecile și este gata să muncească mai departe. 

„Preliminar, eu înțeleg că noi împreună cu dumneavoastră am câștigat și vreau să vă mulțumesc mult pentru că ați fost alături de mine, pentru că mulți dintre voi ați venit special acasă pentru ziua alegerilor în Găgăuzia”, a menționat bașcanul.

Irina Vlah a menționat că în cei patru ani cât a fost în funcție până acum a făcut multe pentru autonomie și toate aceste lucruri trebuie să le continue. „Eu deja mi-am răsuflecat mânecile și eu sunt gata să continui munca noastră. De aceea, calmați-vă, recunoașteți rezultatele rezultatele scrutinului și imediat ce vor fi cunoscute rezultatele finale, noi trebuie să ne apucăm de lucru. Găgăuzia trebuie să se dezvolte”, a afirmat bașcanul reale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram