Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care, potrivit rezultatelor preliminare ale scrutinului de astăzi, a fost realează în funcție își îndeamnă contracandidații să accepte rezultatele. Totodată, Irina Vlah spune că și-a răsuflecat mânecile și este gata să muncească mai departe. 

„Preliminar, eu înțeleg că noi împreună cu dumneavoastră am câștigat și vreau să vă mulțumesc mult pentru că ați fost alături de mine, pentru că mulți dintre voi ați venit special acasă pentru ziua alegerilor în Găgăuzia”, a menționat bașcanul.

Irina Vlah a menționat că în cei patru ani cât a fost în funcție până acum a făcut multe pentru autonomie și toate aceste lucruri trebuie să le continue. „Eu deja mi-am răsuflecat mânecile și eu sunt gata să continui munca noastră. De aceea, calmați-vă, recunoașteți rezultatele rezultatele scrutinului și imediat ce vor fi cunoscute rezultatele finale, noi trebuie să ne apucăm de lucru. Găgăuzia trebuie să se dezvolte”, a afirmat bașcanul reale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!