/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Sandu a ajuns la problema monopolului la exportul nucilor. A cerut crearea unei comisii

01 iulie 2019, ora 17:35

Prim-ministra Maia Sandu a cerut ministrei Agriculturii să creeze o comisie interguvernamentală care să analizeze problema monopolului la exportul de nuci. 

„Am înțeles că Agenția Proprietății Publice a demarat anchete de serviciu în privința întreprinderilor Metal Feros, Moldtelecom și Poșta Moldovei. Solicit ca procesul să nu fie tergiversat și să fie făcut cu cea mai mare rigurozitate (…). Și tot aici, doamna ministră a Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, vă rog să dispuneți crearea unei comisii interguvernamentale care să analizeze problema monopolului la exportul nucilor”, a declarat Maia Sandu în debutul ședinței de azi de la Guvern.

Premierul a cerut de la viitoarea comisiei să identifice motivul de ce s-a creat acest monopol și să identifice soluții cum poate fi rezolvată problema.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram