/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Procurorul general promite un raport public despre frauda bancară. Ce va conține acesta

03 iulie 2019, ora 13:08

Șeful Procuraturii Generale (PG), Eduard Harunjen, spune că în curând va fi făcut public un raport cu privire la frauda bancară. Procurorul general zice că în acest raport vor fi reflectați pașii pe care i-a întreprins Procuratura de când investighează acest caz. 

„Vom face public un raport de activitate cu privire la frauda bancară, va apărea de curând, acum se lucrează la el. Acest raport va conține toți pașii care s-au făcut în ultimii ani cu privire la frauda bancară, informația va fi de natura ca să nu prejudicieze urmărirea penală, dar această informație vă va permite să vă faceți întrebări suplimentare”, a declarat Eduard Harunjen.

Subiectul fraudei bancare este investigat în prezent și de o comisie parlamentară. Președintele comisiei Alexandru Slusari spune că membrii acesteia au intrat în posesia Raportului Kroll 2 și astăzi vor decide dacă-l vor publica ori nu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram