/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Notarul din anturajul lui Plahotniuc reacționează după ce numele său a apărut în Raportul Kroll 2

04 iulie 2019, ora 15:32

Notarul Olga Bondarciuc, cunoscută în spațiul public după ce a legalizat mai multe tranzacții în care au fost implicate firmele lu Vladimir Plahotniuc, a scris pe facebook o explicație după ce s-a aflat că numele său figurează în Raportul Kroll 2. Aceasta declară că a acționat legal și este gata să răspundă, dacă se va demonstra că a comis vreo ilegalitate.

Aceasta califică zvonurile precum că ar fi legalizat tranzacții suspecte în schema de distrugere a sistemului bancar drept „murdare”.

„Toate acţiunile mele ca notar au fost, sunt şi vor fi absolut legale. Eu îndeplinesc acțiunile notariale în conformitate cu buchia legii şi dacă se va dovedi că am încălcat această lege, nu-mi va fi frică să răspund. Politica nu are nimic de-a face cu dreptul, gardianul căruia sunt eu…Legea, obligațiile și dreptatea sunt unice pentru noi toți. Pentru toate acțiunile mele eu răspund”, a scris Bondarciuc.

Precizăm că Olga Bondarciuc a legalizat mai multe acte necesare pentru tranzacțiile de vânzare efectuate în 2018 de „Finpar Invest SRL”, companie a lui Vladimir Plahotniuc.  Jurnal.md a scris anterior că aceasta ar fi legalizat și tranzacțiile unor companii ale lui Ilan Șor sau deținute de oameni din anturajul acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram