/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Accident tragic la Sângerei. Două persoane și-au pierdut viața, iar o minoră, transportată în stare gravă la spital

05 iulie 2019, ora 17:05

Accident tragic în apropiere de satul Lipovanca, Sângerei. Un bărbat de 30 de ani, locuitor a satului Copăceni și o femeie de 40 de ani și-au pierdut viața, iar o minoră de 12 ani a fost transportată de urgență la spital. Mașina cu care se deplasau spre Bălți a fost făcută zob. Tragedia a avut loc azi, în jurul orei 11:35.

Pasagera minoră a fost transportată în secţia reanimare cu diferite traumatisme.

Șoferul avea în calitate de pasageri de ocazie o femeie şi fiica acesteia de 12 ani, locuitori ai orașului Sîngerei. Șoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit pe contrasens, a derapat de pe traseu şi s-a inversat în afara părţii carosabile izbindu-se în copaci.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram