/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Detalii despre jaful de la filiala „Moldova Agroindbank”. Prejudiciul ar fi de 30 milioane lei

07 iulie 2019, ora 12:29

Suma prejudiciilor provocate în urma jafului care a avut loc în noaptea spre 6 iulie la o filială a băncii „Moldova Agroindbank”de la Buiucani s-ar ridica la 30 de milioane de lei, scrie mold-street.com.

Potrivit sursei citate, cel puțin 25 de persoane au anunțat deja că se numără printre păgubiții jafului. De la sucursala băncii ar fi fost furați bani și obiecte personale din 82 de casete care se aflau în camera de păstrare.

Într-un comunicat de presă, instituția bancară a anunțat că „persoane necunoscute au pătruns în incinta băncii, deconectând sucursala de la reţeaua electrică, distrugând sistemul de alarmă şi deteriorând o parte din camerele video”.

Potrivit unei surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani, jaful a avut loc în jurul orei 04.00 dimineața, însă cazul a fost depistat abia pe la ora 09.00 de către lucrătorii băncii. Au fost furate în întregime casete din camera de păstrare. „Au spart acea cameră de păstrare, au scos ghișeele, au avut tehnică, au fost bine pregătiți. Nu a lucrat niciun semnal, nicio alarmă, absolut nimic. Nimeni pe drum n-a observat, nimeni nimic n-a văzut”, a menționat sursa TV8.

O bancă din capitală a fost jefuită. SURSE: Jaful a fost comis de oameni foarte bine pregătiți care nu au lăsat urme

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram