Ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) va avea loc mâine, la ora 10:00. Pe ordinea de zi sunt incluse două proiecte: Validarea mandatului de membru al Colegiului de evaluare a performanțelor procurorilor și Examinarea cererii din 09.07.2019 depuse de membrii Consiliului Superior al Procurorilor privind unele informații lansate în spațiul public.

Ședința este convocată la cererea a trei membri ai CSP: Dumitru Pulbere, Ion Guceac și Olesea Stamate.

Acum două zile, Andrei Năstase a anunțat pe pagina lui de Facebook că azi CSP ar urma să se întrunească în ședință pentru a examina inclusiv pornirea urmăririi penale pe numele procurorului general Eduard Harunjen.

Ieri-dimineață însă, într-un comunicat, membrii Consiliului Superior al Procurorilor au infirmat anunțul făcut de Andrei Năstase precum că azi, la ora 10:00, ar urma să aibă loc ședința CSP. „Venim cu precizarea că pentru data de 09.07.2019 nu a fost preconizată și nici convocată o ședință în plen”, au spus aceștia în comunicat.

Ulterior, cei trei membri ai CSP sus-menționați, au solicitat convocarea unei ședințe extraordinară a Consiliului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!