/LIVE TEXT/ Cutremur după cutremur în Turcia: Plânsete și țipete se aud de sub dărâmături. Bilanțul morților continuă să crească

Răspunsul Procuraturii din Elveția! Are sau nu Vlad Plahotniuc dosar penal în această țară

10 iulie 2019, ora 16:06

Reprezentanții Procuraturii din Elveția susțin că nu există un dosar penal intentat pe numele deputatului moldovean Vladimir Plahotniuc în această țară. Informația ne-a fost expediată ca răspuns la o solicitare făcută de TV8.md.

„În prezent, la Procuratura Generală din Elveția nu există vreun proces penal intentat în privința persoanei pe care ați menționat-o (n.r. Vlad Plahotniuc)”, ni s-a comunicat în răspuns la solicitare.

Ieri, deputatul Grigore Novac a declarat că deține informații precum că pe numele lui Vlad Plahotniuc ar exista o cauză penală în Elveția. Informația nu a fost confirmată nici de procurorii din Republica Moldova. Procurorul general Eduard Harunjen a spus că nu știe informații la acest subiect, iar șefii Procuraturii Anticorupție nu au răspuns la telefon.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram