/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Crimă șocantă la Botanica. Ce spun martorii despre femeia găsită strangulată în propria mașină

missing
11 iulie 2019, ora 21:19

Crimă șocantă în capitală. O femeie a fost găsită fără suflare, pe bancheta din spate a furgonetei care îi aparținea. Mașina a fost găsită parcată pe o stradă din sectorul Botanica de către o prietenă a victimei. După examinarea cadavrului, medicul legist a depistat semne de moarte violentă. Primele estimări arată că femeia a fost strangulată.

Rudele au anunțat poliția după ce femeia a ieșit din casă pe 9 iulie dimineața și nu s-a mai întors. Aceasta a plecat la volanul unei furgonete. Aseară, în jurul orei 21:00, cadavrul ei a fost descoperit în mașină, pe bancheta din spate.

„Pe suprafața corpului au fost depistate urme de moarte violentă”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă în cadrul Direcției de Poliție Chișinău.

Despre dispariția femeii a scris și prietena ei, care a plasat mesaje de îngrijorare pe rețelele sociale. Ulterior, a primit un mesaj cu locul aflării microbuzului. A venit într-o fugă și și-a găsit prietena fără suflare.

– Cineva i-a scris un mesaj privat că s-a găsit mașina. Probabil a chemat poliția și peste o oră am auzit plânsete. Au luminat cu lanterna, pentru că era întuneric și au văzut-o prin geam. Pe ea au scos-o din mașină, apoi au culcat-o, iar experții au luat amprente. Procesul a durat până la 04:00 dimineața.

Mașina stătea aici parcată așa încât nu puteai trece. Am plecat la poștă. Când m-am întors, mașina încă era, iar seara poliția m-a chemat afară. Am văzut acest microbuz încă marți.

Din precizările poliției, femeia era căsătorită și avea doi copii. Oamenii legii au interogat martorii până noaptea târziu, inclusiv astăzi.

– Noaptea  am văzut aici mai multe echipaje de poliție. Erau mai multe mașini și aici parcate și mai departe.
– Am văzut poliția. Anchetatorul a intrat, a văzut că nu dorm și am vorbit. Am răspuns la toate întrebările și atât.

-Aici a fost multă poliție. Chiar și astăzi încă mai vin, întreabă toți vecinii.

Deocamdată, nu se știe cine și de ce a comis crima. Poliția sectorului Botanica a inițiat o cauză penală, pentru omor intenționat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram