Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, declară că deține versiunea completă a raportului Kroll 2, care ar avea, de fapt, trei părți. Potrivit lui, zilele trecute publicului i-a fost prezentată doar prima parte a acestui raport, însă în partea a doua și a treia sunt informații mai picante.

„Sunt indicate și nume de companii care primeau acești bani, printre care și companii care au legătură cu Plahotniuc. Aici se menționează că Plahotniuc a fost principalul beneficiar, Șor a fost administrator, este și Filat și mulți alții”, a declarat Renato Usatîi.

Președintele PN mai spune că în raport s-ar regăsi și numele președintei Partidului Național-Liberal din Republica Moldova, Vitalia Pavlicenco.

Usatîi a spus că se află la Chișinău și a cerut să fie chemat la audieri în Comisia parlamentară privind furtul miliardului și a făcut în acest sens un apel public către Alexandru Slusari, președintele acestei comisii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!