Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru (PN), a publicat documentul despre care susține că este versiunea integrală a raportului Kroll 2. Acesta afirmă că este vorba despre partea a II-a și a III-a a documentului, în care apar mai multe informații despre beneficiarii fraudei bancare. 

Usatîi nu spune cine i-a făcut rost versiunea integrală a raportului, dar susține că i-a fost transmisă pe un card de memorie.

Politicianul mai spune că ar exista și partea a patra și a cincea a acestui raport, de care el nu dispune.

Renato Usatîi a anunțat despre faptul că ar deține versiunea completă a raportului Kroll 2. Acesta i-a îndemnat pe membrii comisiei parlamentare care investighează furtul miliardului să-l invite la audieri. Alexandru Slusari, președintele comisiei, l-a îndemnat la rândul său pe Renato Usatîi să depună de urgență documentul la secretariatul Parlamentului, apoi, după ce se va verifica autenticitatea acestuia, posibil să-i invite și pe liderul Partidului Nostru la audieri.

Nota redacției: Din motive tehnice, textul raportului apare inversat. Vă recomandăm să descărcați documentele, pentru a le citi mai ușor.

krooll part3.pdf by on Scribd

kroll parte 2.pdf by on Scribd

doc3.pdf by on Scribd

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!