Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru (PN), a publicat documentul despre care susține că este versiunea integrală a raportului Kroll 2. Acesta afirmă că este vorba despre partea a II-a și a III-a a documentului, în care apar mai multe informații despre beneficiarii fraudei bancare. 

Usatîi nu spune cine i-a făcut rost versiunea integrală a raportului, dar susține că i-a fost transmisă pe un card de memorie.

Politicianul mai spune că ar exista și partea a patra și a cincea a acestui raport, de care el nu dispune.

Renato Usatîi a anunțat despre faptul că ar deține versiunea completă a raportului Kroll 2. Acesta i-a îndemnat pe membrii comisiei parlamentare care investighează furtul miliardului să-l invite la audieri. Alexandru Slusari, președintele comisiei, l-a îndemnat la rândul său pe Renato Usatîi să depună de urgență documentul la secretariatul Parlamentului, apoi, după ce se va verifica autenticitatea acestuia, posibil să-i invite și pe liderul Partidului Nostru la audieri.

Nota redacției: Din motive tehnice, textul raportului apare inversat. Vă recomandăm să descărcați documentele, pentru a le citi mai ușor.

krooll part3.pdf by on Scribd

kroll parte 2.pdf by on Scribd

doc3.pdf by on Scribd

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!