/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cine va fi audiat azi în comisia de anchetă pentru frauda bancară? Un fost viceministru vine din România

12 iulie 2019, ora 13:23

Membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind frauda bancară urmează să audieze astăzi mai multe persoane. Ședința va începe la ora 15:00, a anunțat președintele comisiei Alexandru Slusari.

La audieri au fost invitați: fostul viceministru al Finanțelor, Victor Barbăneagră, care vine din România pentru a face declarații în fața deputaților, fostul democrat Igor Corman și Angela Susanu care a fost șefă interimară a Agenției Proprietății Publice în perioada în care statul a renunțat la pachetul de control asupra Băncii de Economii.

Victor Barbăneagră le-a promis deputaților că va aduce documente interesante despre „cum a mers procedura așa-zisului concurs investițional în 2013 la BEM”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram