Fostul deputat Chiril Lucinschi, care deținea acum câțiva ani postul de televiziune TV7, spune că i s-a propus să vândă televiziunea… Băncii de Economii. După ce a refuzat, politicianul spune că i s-a făcut o propunere la fel de interesantă –  să schimbe TV7 pentru Hotelul Codru. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Mi-a venit o propunere interesantă ca televiziunea TV7 să fie cumpărată de Banca de Economii. Eu m-am mirat. Aceasta s-a întâmplat în perioada sfârșitul anului 2013-începutul lui 2014”, a menționat fostul deputat.

Chiril Lucinschi spune că propunerea a venit, printr-un intermediar, de la Vladimir Plahotniuc. Acel intermediar era businessman, iar acum este deputat în Parlament, spune Lucinschi.

După ce a refuzat, aceeași persoană i-a propus să schimbe TV7 pe Hotelul Codru, care la acel moment aparținea lui Vladimir Plahotniuc.

Fostul deputat spune că postul urma să fie folosit în holding ca o voce critică. „Prin asta trebuia să obțină credibilitate, el căuta credibilitate”, a declarat Chiril Lucinschi.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!