/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Procuratura Generală, despre publicarea părților secrete din Raportul Kroll 2 de către Usatîi

15 iulie 2019, ora 11:43

Procuratura Generală nu se face vinovată de scurgerile de informații în cazul publicării celor două părți ale Raportului Kroll 2 de către Renato Usatîi. Reprezentanții instituției susțin că raportul Kroll 2 nu a fost la Procuratura Generală.

„Cât despre conţinutul raportului publicat de către Renato Usatîi, Procuratura Anticorupţie continuă acţiunile de urmărire penală, iar ce ţine de divulgarea acestuia, Procuratura Generală nu dispune de date în acest sens. Procuratura Generală nu este parte contractantă, acestea fiind BNM şi compania de audit.

Până în prezent, Procuratura nu a fost sesizata cu privire la încălcarea clauzelor contractuale de confidenţialitate”, precizează serviciul de presă al Procuraturii Generale, solicitat de TV8.

În această dimineață, președintele Comisiei de anchetă Alexandru Slusari a declarat că va trimite o solicitare la Procuratura Generală pentru a stabili dacă raportul prezentat de Usatîi este veridic și a stabili cine se face vinovat de scurgerile de informații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram