Un tânăr din Anenii Noi a fost reținut de oamenii legii după ce a furat un telefon mobil de la un minor de 17 ani. Acum bănuitul riscă până la șapte ani de închisoare.  

Totul a avut loc la data de 24 iunie, în timp ce minorul se îndrepta spre acasă. Atunci individul de 19 ani  l-a atacat în plină stradă, la stropit cu gaze lacrimogene apoi a furat telefonul mobil de model „HTC”. Prejudiciul cauzat tânărului constituie 1 500 lei. Ulterior, individul a vândut telefonul la un preț simbolic.

Suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, tânărul și-a recunoscut vinovăția. Anterior s-a dovedit că acesta a fi judecat pentru infracțiuni similare.

La moment acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la cinci până la șapte ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!