/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

L-a stropit cu gaze lacrimogene și i-a furat telefonul mobil. Un tânăr din Anenii Noi, reținut de polițiști

missing
16 iulie 2019, ora 15:51

Un tânăr din Anenii Noi a fost reținut de oamenii legii după ce a furat un telefon mobil de la un minor de 17 ani. Acum bănuitul riscă până la șapte ani de închisoare.  

Totul a avut loc la data de 24 iunie, în timp ce minorul se îndrepta spre acasă. Atunci individul de 19 ani  l-a atacat în plină stradă, la stropit cu gaze lacrimogene apoi a furat telefonul mobil de model „HTC”. Prejudiciul cauzat tânărului constituie 1 500 lei. Ulterior, individul a vândut telefonul la un preț simbolic.

Suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, tânărul și-a recunoscut vinovăția. Anterior s-a dovedit că acesta a fi judecat pentru infracțiuni similare.

La moment acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram