/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Filat ar putea ataca compania Kroll în judecată

missing
17 iulie 2019, ora 07:14

Informațiile care se regăsesc în raportul Kroll cu privire la Vlad Filat sunt în mare parte luate din rechizitoriul dosarului său, lucru care îl nemulțumește pe fostul prim-ministru. Acesta intenționează să ceară companiei străine să-și revadă afirmațiile făcute în raport, altfel va fi nevoit să se judece cu experții Kroll-ului.

„Când va fi publicat raportul Kroll ne vom adresa la companie să-și revadă poziția, dacă nu, ne vom adresa în instanța de judecată”, a declarat Vlad Filat în cadrul unui interviu acordat pentru Pro TV.

Acesta mai spune că nu știe nimic despre faptul că numele fiului său Luca ar figura în raportul Kroll 2, fiind menționat un card bancar pe care l-ar fi utilizat tânărul, cardul fiind de la Ilan Șor.

Precizăm că în rapoartele Kroll este menționată și compania „Caravita”, atribuită lui Vladimir Filat, care a luat credite de zeci de milioane de lei de la Banca de Economii.

,

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram