Informațiile care se regăsesc în raportul Kroll cu privire la Vlad Filat sunt în mare parte luate din rechizitoriul dosarului său, lucru care îl nemulțumește pe fostul prim-ministru. Acesta intenționează să ceară companiei străine să-și revadă afirmațiile făcute în raport, altfel va fi nevoit să se judece cu experții Kroll-ului.

„Când va fi publicat raportul Kroll ne vom adresa la companie să-și revadă poziția, dacă nu, ne vom adresa în instanța de judecată”, a declarat Vlad Filat în cadrul unui interviu acordat pentru Pro TV.

Acesta mai spune că nu știe nimic despre faptul că numele fiului său Luca ar figura în raportul Kroll 2, fiind menționat un card bancar pe care l-ar fi utilizat tânărul, cardul fiind de la Ilan Șor.

Precizăm că în rapoartele Kroll este menționată și compania „Caravita”, atribuită lui Vladimir Filat, care a luat credite de zeci de milioane de lei de la Banca de Economii.

,

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!