O persoană care se afla la bordul unei aeronave, de pe cursa Roma-Chișinău a companiei aeriene „Air Moldova” și-a pierdut cunoștința din cauza căldurii. Incidentul ar fi avut loc azi în jurul orei 15:30. Informația a fost expediată redacție tv8.md de către un cititor. 

O persoana la bordul aeronavei a pierdut cunoștința din cauza reținerii cu o ora în avion fără aer condiționat.  Zbor Roma- Chișinău 17 iulie 2019 ,15:30”, se arată în mesajul trimis redacției tv8.md.

Cu aceeași situație s-a ciocnit o altă persoane. Circa patru zile în urmă, o internaută a postat pe pagina sa de Facebook că se afla în autobuzul care îi transporta spre avion. În acel moment, o femeie și-a pierdut cunoștința din cauza căldurii. În acest caz, nu a fost precizată compania aeriană.

Un autobuz plin cu pasageri stă lângă avion. Ușile închise. Căldură. Lumea se revoltă. O pasageră și-a pierdut cunoștința, iar acest domn strigă că el nu are „comandă” să deschidă ușile”, se arată în postare.

Purtătoarea de cuvânt a companiei „Air Moldova” nu ne-a putut oferi o reacție la acest subiect, întrucât aceasta are de câteva zile telefonul deconectat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!