/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

7 orașe pe malul mării, care se află la doar câteva ore de Chișinău și sunt numai bune pentru un weekend la plajă

18 iulie 2019, ora 15:51

Vara a ajuns la jumătate, iar dacă nu ați reușit deocamdată să vedeți marea în acest sezon estival și nici nu aveți în plan o vacanță în următoarele două luni, puteți merge la mare într-un weekend, în unul dintre orașele sau stațiunile care se află la doar câteva ore de Chișinău. Am selectat pentru voi șapte localități cu acces la mare, din România și Ucraina, unde vă puteți organiza un city break cu bani puțini și unde puteți ajunge cu mașina proprie sau cu autobuzul, microbuzul ori trenul din Chișinău. 

  1. Koblevo, Ucraina

Se află la circa 200 km de la Chișinău și puteți ajunge aici în aproximativ 3,5 ore cu mașina*. Din Chișinău puteți lua autobuzul, prețul unui bilet într-o direcție fiind de 250 de lei. Prețul la cazare pentru o noapte este de la cca 280 de lei de persoană**.

2. Odesa, Ucraina

Odesa de află la o distanță de circa 180 km de Chișinău și puteți ajunge aici în aproximativ 3 ore cu mașina*. La autobuz/microbuz prețul biletelor este de la 150 la 200 de lei, iar la tren – de la 151 la 195 de lei. Prețurile la cazare pentru o noapte pornesc de la 140 de lei pentru o persoană**.

3. Zatoka, Ucraina

Stațiunea se află la circa 200 km de Chișinău sau la aproximativ 3,5 ore de mers cu mașina*. Dacă vă porniți cu microbuzul, pentru un bilet într-o direcție veți achita 180 de lei, iar pentru cazare – de la 280 de lei/noapte pentru o persoană**.

4. Constanța, România

Până la Constanța din Chișinău sunt circa 450 km sau 6,5 ore cu mașina*. Un bilet la autobuz într-o singură direcție este la prețul de 360 de lei, iar prețul la cazare pentru o noapte este de la 380 de lei pentru o persoană**.

5. Mangalia, România

Stațiunea Mangalia este la aproximativ 500 km de Chișinău sau la aproape 7 ore de drum cu mașina*. Prețul unui bilet la autobuz într-o singură direcție este de 380 de lei, iar cazarea pentru o noapte – de la 425 de lei de persoană**.

6. Costinești, România

Costinești este situat la circa 480 km de Chișinău sau la aproximativ 6,5 ore de mers cu mașina*. Prețul unui bilet până la Constanța este de 360 de lei, iar cazarea în stațiune este de de la 350 de lei per noapte, pentru o persoană**.

7. Vama Veche, România

Vama Veche se află la aproape 500 km de Chișinău sau la circa 7 ore de mers cu mașina*. Din Republica Moldova este transport public până la Constanța, prețul fiind de 360 de lei într-o direcție. Aici veți plăti pentru cazare de la 640 de lei/ noapte pentru o persoană**.

*Exceptând timpul petrecut la controlul frontierei.

** Cel mai mic preț la cazare per noapte, oferit de platforma Booking.com.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram