/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Maia Sandu s-a întâlnit cu unii moldoveni stabiliți în Germania. Despre ce au discutat

18 iulie 2019, ora 10:31

Prim-ministra Maia Sandu a avut ieri o întrevedere cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Berlin, Germania. Despre aceasta șefa executivului de la Chișinău a anunțat pe rețelele de socializare. Ea a mai spus că în urma discuțiilor a aflat că cetățenii moldoveni urmăresc cu interes și speranță schimbările de acasă, iar unii sunt nerăbdători să se întoarcă acasă. 

„Ieri, după o zi de întâlniri oficiale, am avut plăcerea să stau de vorbă cu mai mulți concetățeni stabiliți la Berlin. M-am bucurat să întâlnesc oameni deschiși, luminoși, care urmăresc cu interes și speranță schimbările de acasă. Mulți dintre ei au fost izgoniți de un sistem nedrept, construit doar pentru beneficiul unor clanuri. Unii sunt nerăbdători să se întoarcă în Moldova, alții au prins rădăcini în străinătate, dar cu toții își doresc să contribuie la bunăstarea țării. Este important ca fiecare dintre noi, indiferent dacă suntem acasă sau în diasporă, să ne implicăm în procesul de schimbare a Republicii Moldova. Avem nevoie de specialiști buni în toate domeniile, în sectorul public și în cel privat. E necesar să înțelegem că schimbarea nu o poate face o mână de oameni. E necesar să ne punem cu toții experiența, dăruirea și determinarea în slujba țării”, a scris Maia Sandu pe rețelele de socializare. 

Pe 16 iulie Maia Sandu a avut o întrevedere cu Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, la Berlin. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre viitorul european al Moldovei și despre experiența democratică a Germaniei de la care, potrivit prim-ministeri, avem multe de învățat.

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram