Vicepreședintele Parlamentului, vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, susține că actualul ministru de interne, liderul PPDA, Andrei Năstase, trebuie să fie candidatul comun al blocului ACUM pentru alegerile locale din municipiul Chișinău. Potrivit lui, referitor la acest lucru există unanimitate în formațiune.

„Eu cred că Andrei Năstase are o datorie morală față de Chișinău pentru ceea ce s-a întâmplat în anul 2018. El a avut un program serios, bine gândit referitor le ce trebuie să facă cu orașul, el și-a creat în jurul lui o echipă bună, are susținerea alegătorilor, cunoaște bine problematica orașului”, a declarat politicianul la emisiunea Glavnoe de la TVC21.

„În cadrul Partidului Platforma DA există o poziție clară a tuturor membrilor partidului, a conducerii că Andrei Năstase trebuie să fie candidatul la Primăria Chișinău”, a continuat el.

Alexandru Slusari susține că nu există o decizie juridică în acest sens, aceasta trebuie să fie adoptată în cadrul blocului ACUM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!