externe

Incendiu la o tabără din Habarovsk. Patru copii au murit

23 iulie 2019, ora 14:02
Distribuie:

Incendiu de proporții la o tabără din regiunea Habarovsk, Rusia. Nouă autospeciale au intervenit pentru a stinge focul, care a afectat circa 2400 de metri pătrați  din teritoriul taberei. Mai mulți copii au fost transportați la spital cu arsuri, dar patru dintre ei nu au mai putut fi salvați, anunță autoritățile ruse.

Pe teritoriul taberei erau instalate 26 de corturi în care au fost cazați 189 de copii. Au ars în totalitate 20 de corturi. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pe acest caz.

„Ria Novosti” scrie că în luna mai a fost un control în tabăra respectivă în cadrul căruia au fost identificate mai multe nereguli legate de siguranța antiincendiară. Conducerea taberei a primit indicații ca până la 1 august să înlăture roate neregulile și să afișeze un plan de evacuare în caz de incendiu.

Acum, pe teritoriul taberei lucrează un grup operativ care verifică toată documentația și înteroghează copiii și administrația.

Potrivit rezultatelor preliminare, incendiul ar fi izbucnit de la un încălzitor defect.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram