Încă o victorie pentru Radu Albot la turneul internațional ATP 250 Atlanta Open. Jucătorul de tenis s-a calificat în runda a doua a probei de simplu. 

„Primul adversar al moldoveanului în proba de simplu a devenit Tennys Sandgren, SUA, numărul 70 ATP. Radu l-a mai întâlnit pe Sandgren în acest an în cadrul Grand Slam-ului French Open, reușind să-l învingă în patru seturi. De data aceasta, tenismenul nostru reușește să-l învingă din nou, însă în două seturi, cu scorul 6:4 7:6(4)”, informează Federația Națională de Tenis din Moldova (FNTM).

Următorul adversar al sportivului moldovean este Daniel Evans din Marea Britanie, locul 55 mondial. Până acum jucătorii s-au întâlnit de două ori, fiecare reușind câte o victorie. Meciul este programat pentru astăzi, aproximativ la 21:50 în Republica Moldova.

Capii de serie ai acestui turneu sunt: John Isner (cap de serie nr. 1, SUA), Taylor Fritz (cap de serie nr. 2, SUA), Alex de Minaur (cap de serie nr. 3, Australia), Pierre-Hugues Herbert (cap de serie nr. 4, Franța), Frances Tiafoe (cap de serie nr. 5, SUA), Radu Albot (cap de serie nr. 6, Moldova), Jordan Thompson (cap de serie nr. 7, Australia) și alții.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!