/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Iurie Bolboceanu va vorbi în premieră despre plecarea sa din PD și dosarul în care este învinuit de trădare de Patrie

missing
24 iulie 2019, ora 12:00

Fostul deputat democrat Iurie Bolboceanu este invitatul din această seară la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8. În premieră, după cinci ani de tăcere, acesta va vorbi despre plecarea sa din fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat și dosarul penal în care a fost acuzat de spionaj și trădare de Patrie.

În cadrul emisiunii, Bolboceanu va răspunde și la acuzațiile aduse de fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan, care a declarat că ar fi fost implicat în schema de corupere a deputaților.

De asemenea, Bolboceanu va oferi detalii despre dosarul fiului său care a fost reținut pentru proxenitism.

Amintim că, în luna iunie, judecătorii au decis să trimită dosarul lui Iurie Bolboceanu, în care este învinuit de spionaj și trădare de Patrie, la rejudecare în primă instanță. Avocații acestuia au declarat atunci că vor cere magistraților încetarea procesului, pentru că au fost admise mai multe încălcări de procedură.

Avocatul lui Iurie Bolboceanu oferă detalii. Ce decizie a luat de fapt Curtea de Apel și de ce îi nemulțumește. #Ceurmează

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram