Fostul deputat democrat Iurie Bolboceanu spune că a primit informații de la un colaborator al Ministerului de Interne legate de jurnalista TV8 Natalia Morari. Potrivit lui, în 2017, o persoană de la MAI i-ar fi spus ex-parlamentarului că Natalia Morari trebuie să „fie atentă”. Acesteia ar putea „să-i apară prin apartament niște narcotice”.

În martie aveam o discuție cu o persoană de la Ministerul de Interne despre dosarul meu, când am fost atacat în fața casei. Mi-a spus că el cunoaște persoanele, dar nu vor putea reacționa. Totodată, mă întreabă dacă vă cunosc pe dumnevoastră. Ulterior, el mi-a spus că: „Vezi, dacă te întâlnești spune-i să fie atentă. Poate să-i apară prin apartament niște narcotice. Eu nu am reușit să vă anunț. Eu am fost arestat pentru două zile”. a povestit Bolboceanu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Fostul politician a refuzat să spună numele persoanelor care l-au avertizat, pe motiv că acestea ar activa și înn prezent la Ministerul de Interne.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!