Război în Ucraina, ziua 90: Rusia a preluat controlul a 5 fabrici din industria de apărare

politic

Comentariul lui Marian Lupu la acuzațiile aduse de Bolboceanu

25 iulie 2019, ora 10:05
Distribuie:

Fostul deputat democrat Marian Lupu, actual președinte al Curții de Conturi, a oferit un comentariu scurt pe marginea acuzațiilor pe care i le-a adus fostul său coleg de fracțiune Iurie Bolboceanu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Pot fi comentate lucruri reale și serioase, dar este imposibil să comentezi un delir”, a declarat Marian Lupu, fiind contactat de TV8.md.

Iurie Bolboceanu a povestit că ar fi fost amenințat cu lichidarea fizică de Marian Lupu când a plecat din Partidul Democrat. Acesta l-a atenționat că „Откроешь рот, мы тебя замочим” (n.r trad: Vei deschide gura, te vom distruge).

Fostul deputat democrat a făcut mai multe dezvăluiri aseară în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, vorbind în premieră după cinci ani de tăcere despre motivele plecării sale din partid, dosarele penale care au fost dechise pe numele său și despre finanțarea Partidului Democrat.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram