Fostul deputat democrat Marian Lupu, actual președinte al Curții de Conturi, a oferit un comentariu scurt pe marginea acuzațiilor pe care i le-a adus fostul său coleg de fracțiune Iurie Bolboceanu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Pot fi comentate lucruri reale și serioase, dar este imposibil să comentezi un delir”, a declarat Marian Lupu, fiind contactat de TV8.md.

Iurie Bolboceanu a povestit că ar fi fost amenințat cu lichidarea fizică de Marian Lupu când a plecat din Partidul Democrat. Acesta l-a atenționat că „Откроешь рот, мы тебя замочим” (n.r trad: Vei deschide gura, te vom distruge).

Fostul deputat democrat a făcut mai multe dezvăluiri aseară în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, vorbind în premieră după cinci ani de tăcere despre motivele plecării sale din partid, dosarele penale care au fost dechise pe numele său și despre finanțarea Partidului Democrat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!