/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Șoferul care a tamponat o căruță și a ucis 4 persoane, a primit 6 ani de închisoare

missing
25 iulie 2019, ora 10:50

Bărbatul care în vara anului trecut a provocat un groaznic accident rutier la Leușeni, lovind în plin o căruță și provocând moartea a patru persoane, a fost condamnat de Curtea de Apel Chișinău la șase ani de închisoare. Pedeapsa a fost agravată la cererea procurorilor, după ce prima instanță i-a aplicat o pedeapsă mai blândă șoferului.

De asemenea, bărbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani şi obligat să le achite succesorilor părţilor vătămate un prejudiciu moral şi material de un milion de lei.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 18 iulie 2018 în apropiere de localitatea Leuşeni, raionul Hânceşti. Șoferul se deplasa cu peste 120 km/h la volanul unui „Volkswagen” și a lovit în plin o căruţă în care se aflau nouă persoane. În urma impactului, patru persoane au murit, dintre care trei copii.

Potrivit Procuraturii raionului Hânceşti, cu trei luni până la accident, inculpatul fusese eliberat din detenţie după ce a ispăşit o pedeapsă de 11 ani închisoare pentru o tâlhărie comisă pe teritoriul Federaţiei Ruse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram