/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Toate întreprinderile de stat și cele municipale vor fi supuse auditului extern

missing
28 iulie 2019, ora 15:41

Guvernul a făcut modificări la Legea cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală. Astfel, toate întreprinderile de stat și municipale vor fi supuse auditului extern.

În plus, întreprinderile vor fi obligate să efectueze achizițiile prin intermediul sistemului de achiziții publice, vor trebuie să aibă o abordare mai drastică a conflictelor de interese și se vor supune unor cerințe adiționale de raportare a politicii de salarizare.

Potrivit unui comunicat al executivului, aceste modificări au drept scop eliminarea unor lacune din Legea cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală care țin de transparență, accesul la informație, achiziții și limitarea conflictelor de interese.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram