Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului l-a desemnat pe Ruslan Flocea câștigător al concursului de ocupare a funcției de șef al Centrului Național Anticorupție. Anunțul a fost făcut acum câteva minute de deputatul Grogore Novac pe facebook.

Flocea a acumulat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei, iar pe locul doi și trei s-au plasat Cristina Țărnă și  Vitalie Verebceanu.

Pentru a fi numit șef la CNA, Ruslan Flocea trebuie să treacă de votul Parlamentului.

Ruslan Flocea deține în prezent funcția de secretar general al Președinției. Igor Dodon a negat că ar avea vreo contribuție la promovarea lui Flocea la CNA.

„Nu m-am implicat în activitățile Parlamentului. Pe cine va desemna, acela va fi. Știu că dl Flocea a activat 10-15 ani în domeniul respectiv, a activat la CNA, dar să decidă Parlamentul”, a comentat Igor Dodon cu puțin timp înainte ca deputații din Comisia juridică a Parlamentului să anunțe câștigătorul concursului.

 

FLOCEA RUSLAN.pdf by on Scribd

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!