/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

ULTIMA ORĂ // Ruslan Flocea, desemnat pentru funcția de șef al CNA

missing
29 iulie 2019, ora 17:02

Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului l-a desemnat pe Ruslan Flocea câștigător al concursului de ocupare a funcției de șef al Centrului Național Anticorupție. Anunțul a fost făcut acum câteva minute de deputatul Grogore Novac pe facebook.

Flocea a acumulat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei, iar pe locul doi și trei s-au plasat Cristina Țărnă și  Vitalie Verebceanu.

Pentru a fi numit șef la CNA, Ruslan Flocea trebuie să treacă de votul Parlamentului.

Ruslan Flocea deține în prezent funcția de secretar general al Președinției. Igor Dodon a negat că ar avea vreo contribuție la promovarea lui Flocea la CNA.

„Nu m-am implicat în activitățile Parlamentului. Pe cine va desemna, acela va fi. Știu că dl Flocea a activat 10-15 ani în domeniul respectiv, a activat la CNA, dar să decidă Parlamentul”, a comentat Igor Dodon cu puțin timp înainte ca deputații din Comisia juridică a Parlamentului să anunțe câștigătorul concursului.

 

FLOCEA RUSLAN.pdf by on Scribd

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram