Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului l-a desemnat pe Ruslan Flocea câștigător al concursului de ocupare a funcției de șef al Centrului Național Anticorupție. Anunțul a fost făcut acum câteva minute de deputatul Grogore Novac pe facebook.

Flocea a acumulat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei, iar pe locul doi și trei s-au plasat Cristina Țărnă și  Vitalie Verebceanu.

Pentru a fi numit șef la CNA, Ruslan Flocea trebuie să treacă de votul Parlamentului.

Ruslan Flocea deține în prezent funcția de secretar general al Președinției. Igor Dodon a negat că ar avea vreo contribuție la promovarea lui Flocea la CNA.

„Nu m-am implicat în activitățile Parlamentului. Pe cine va desemna, acela va fi. Știu că dl Flocea a activat 10-15 ani în domeniul respectiv, a activat la CNA, dar să decidă Parlamentul”, a comentat Igor Dodon cu puțin timp înainte ca deputații din Comisia juridică a Parlamentului să anunțe câștigătorul concursului.

 

FLOCEA RUSLAN.pdf by on Scribd

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!