/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

ULTIMA ORĂ! Încă un deputat renunță la mandat

missing
31 iulie 2019, ora 10:12

Deputata Partidului Șor, Maria Albot, renunță la mandat. Aceasta a depus cerere de demisie la Secretariatul  Parlamentului.

Surse sigure au declarat pentru TV8 că Biroul Permanent a Parlamentului a și pregătit proiectul de hotărâre privind demisia deputatei și urmează să-l înainteze astăzi la ședința Legislativului.

Maria Albot a fost cu numărul patru în lista Partidului Șor la alegerile parlamentare din 24 februarie. Aceasta a fost colegă de liceu cu Ilan Șor și Marina Tauber. Până a veni în Parlament,  Albot a deținut funcția de director comercial al companiei „DFM” care a făcut parte din holdingul  familiei Șor și a fost recent vândută.

Pe Facebook, Albot a scris că intenționează să activeze mai departe în cadrul fondului de caritate Miron Șor.

„Timp de câțiva ani, am lucrat în cadrul fondului de caritate Miron Șor și aceasta rămâne a fi cea mai importantă experiență de lucru, ajutor, compătimire și posibilitatea de a îmbunătăți măcar puțin viața oamenilor. Lucrul la fond reprezintă mii de cereri și rugăminți de la oameni, analiza lor, întâlniri, căutarea unor soluții pentru rezolvarea problemelor. Asta e greu. Astăzi, fiind mamă a doi copii, simt necesitatea să ajut oamenii și să revin la fondul de caritate. Îmi doresc ca ai mei copii să vadă și să învețe ce este toleranța, să cunoască ce este asta să întinzi o mână de ajutor”, a scris Albot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram