Un autocar în care se aflau opt moldoveni a fost implicat într-un accident grav care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06.20 în judeţul Bihor, România. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte persoane au fost rănite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor precizează într-un comunicat că pompierii militari ajunși la fața locului au evacuat doi bărbați decedați, ei fiind prinși între fiarele mașinii. Celelalte șapte persoane care au fost rănite a fost transportate la spital.

Potrivit unor comentarii de pe o rețea socială, șoferul microbuzului ar fi adormit la volan, iar în acel moment s-a izbit violent cu un autotren.

Din cele șapte victime (șase bărbați și o femeie) au vârsta cuprinsă între 19 și 50 de ani. O persoană se află în stare gravă (cod roșu medical), iar celelalte au suferit diferite traumatisme, contuzii și leziuni.

Foto: Facebook/ Ирина Трофимова

Foto: isubh.ro

Foto: isubh.ro

Foto: Facebook/ Ирина Трофимова

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!