E august, luna celor mai multe vacanțe peste hotarele țării și, totodată, perioada perfectă pentru hoți să dea buzna în casele fără stăpâni. Pentru ca locuința dvs. să nu devină pradă ușoară pentru răufăcători, respectați aceste trei reguli recomandate de compania de securitate Bercut.

1. Excludeți postările din vacanță pe rețelele de socializare și evitați să afișați chek-in-urile ce indică locația curentă. Puteți posta pozele și filmulețele după întoarcerea acasă, iar acestea să fie însoțite de comentarii care să exprime clar revenirea acasă. Aveți grijă să nu postați poze cu acte care au data de plecare și cea de întoarcere.

2. Fiți prieteni cu vecinii. Criminalitatea tinde să fie mai mică în comunitățile strânse, deoarece vecinii sunt mai predispuși să fie vigilenți unul pentru celălalt și pot observa cu ușurință un străin.

3. Instalați un sistem de semnalizare. Este cea mai sigură soluție pentru a vă proteja bunurile și propria viață. Chiar și în absența dvs., sistemul de alarmă vă va alerta în cazul unei vizite neașteptate. Același semnal îl vor primi și echipajele de intervenție rapidă care vor acționa prompt! Niciun hoț nu se va aventura la următorul pas, când va descoperi că obiectul are sistem de alarmă.

Pentru mai multe informații cu privire la opțiunile de securizare a locuinței, accesați www.bercut.md.

Vă dorim o vacanță minunată alături de cei dragi și o revenire plăcuta acasă.

Bercut, mereu alături!

P.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!