În această dimineață, corpurile neînsuflețite ale celor două persoane, cetățeni ai Republicii Moldova, care și-au pierdut viața în urma accidentului rutier din România, au fost aduse acasă. Transportarea cadavrelor a fost efectuată de o companie particulară din țara vecină.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au întălnit la vamă autovehicolele specializate și au acordat asistența necesară rudelor în perfectarea tuturor procedurilor necesare. IGSU continuă să monitorizeze situația.

Amintim că la data de 31 iulie un microbuz din Republica Moldova s-a tamponat cu un autocamion pe traseul DN 1  Oradea – Huedin, în apropierea localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor. În urma accidentului, doi bărbaţi în vârstă de 33 și 42 de ani și-au pierdut viața.

Potrivit IGSU, în Spitalul Clinic județean de Urgență Oradea mai rămân alți patru cetățeni ai Republicii Moldova care la moment primesc îngrijiri medicale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!