/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden

Șeful Interpol Moldova, despre Ilan Șor: „Confirm. Este deja anunțat în căutare internațională”

05 august 2019, ora 15:36

Centrul de cooperare polițienească internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției a trimis deja solicitarea către Interpol, pentru ca deputatul Ilan Șor să fie anunțat în căutare internațională. „Dosarul a fost procesat în sistem”, afirmă șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu. Autoritățile străine au inițiat măsurile necesare pentru localizarea lui Șor.

„Confirm. Persoana este deja anunțată în căutare internațională prin canalele Interpol pentru arest și extrădare. Informația s-a transmis. Rămâne ca autoritățile din fiecare stat membru, 195 de state, să reușească să identifice persoana și să o localizeze. Doar după localizare vom comunica cu statul respectiv, pentru a reuși aducerea acestuia acasă”, a declarat pentru TV8.md Viorel Țentiu, șeful Centrului de cooperare polițienească internațională (INTERPOL).

Pe 25 iulie, judecătorii Curții de Apel Cahul au acceptat solicitarea procurorului, au emis un mandat de arest pe numele lui Ilan Șor și au dispus anunțarea acestuia în căutare. Ulterior, Curtea Supremă de Justiție a respins cererea avocaților lui Ilan Șor, care au contestat decizia Curții de Apel Cahul.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram