/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Șefa DGETS comentează scandalul legat de peștele cu viermi din grădinițe. S-ar fi întâmplat acum trei luni

missing
05 august 2019, ora 17:17

Peștele cu viermi care apare în imaginile postate azi de serviciul de presă al Președinției, ar fi ajuns în grădinița nr. 177 din Chișinău acum trei luni, susține șefa Direcției Generale Educație Tineret și Sport (DGETS), Rodica Guțu. Aceasta afirmă că peștele nu a ajuns, într-un final pe masa copiilor, și că atunci când s-a întâmplat cazul, a fost sesizată Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA). 

„Vreau să verificăm faptele care au fost expuse și apoi o să mă pot pronunța”, a declarat Guțu.

Guțu zice că directoarea care s-a plâns la Președinție nu a fost demisă pentru că ar fi refuzat să primească anumite produse.

Astăzi, o ex-directoare a grădiniței nr. 177 din Chișinău bate alarma cu privire la calitatea produselor cu care sunt hrăniți copiii în grădinițele din Chișinău. Aceasta a mers azi la Președinție și a arătat niște imagini cu pește plini de viermi și pâine mucegăită

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram