/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Eveniment inedit în inima codrilor. „Dor Călător” revine cu Vali Boghean Band

missing
07 august 2019, ora 16:44

Un eveniment inedit va avea loc la data de 27 august chiar în inima codrilor. „Dor Călător” revine cu renumitul interpret Vali Boghean, care va fi acolo cu deja cunoscutele Galbenă Gutuie, Boschetar, Tată, Mândra din Balcani, Zboară Șoimul și multe altele.

Pentru această ediție organizatorii evenimentului au mai pregătit ceva.

Un experiment muzical. De multe ori ne sunt cunoscute numele trupelor, dar nu cunoaștem instrumentiștii din spatele lor. Ce-ar fi să facem cunoștință cu instrumentiști tineri și faimoși veterani ai scenei autohtone alături de trupa Vali Boghean Band? Muzicieni pe care i-ai auzit de atâtea ori, dar nu așa cum o să-i auzi la Dor Călător de data asta.
Pentru că ne plac experimentele. Pentru că ne place să unim talente. Pentru că suntem diferiți, dar iubim aceleași lucruri. Pentru că te vrem alături.

Cei prezenți la eveniment vor avea parte de parcare, maeștri handmade, vin și mâncare gustoasă, iar copii se vor putea distra la un teren de joacă. Organizatorii vă recomandă să vă luați și o plapumă, pentru a putea facem și un picnic.

Evenimentul își va deschide ușilor începând cu ora 15:00.

Mai multe detalii puteți vedea pe pagina evenimentului.

„Dor Călător” este la cea de-a doua ediție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram