Cabinetul ministrului Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a fost completat. Pe 29 iulie, Pavel Storoja a fost angajat în funcția de consilier.

Tânărul a revenit din București pentru a ocupa o funcție publică la Chișinău. Pe profilul său de facebook, Pavel Storoja și-a făcut studiile de master în Diplomație în Economia Internațională la Academia de Studii Economice din capitala României.

Potrivit declarației de avere depuse la Autoritatea Națională de Integritate la numirea în funcție, Radu Storoja nu a înregistrat venituri în anul curent din activități, dar a câștigat bani buni la nuntă. Oaspeții evenimentului au dăruit tinerii familiei 45 de mii de euro.

Pavel Storoja și-a cumpărat o mașină nouă în anul curent, pentru care a plătit 18 480 de euro.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!