Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default al Rusiei și ajutor uriaș de 40 de miliarde din SUA

social

Noul primar interimar al Chișinăului a numit în locul său (temporar) un alt primar interimar

08 august 2019, ora 08:27
Distribuie:

Adrian Talmaci, primarul interimar al municipiului Chișinău, a numit în locul său un alt primar interimar și a plecat în concediu. Acesta se va afla în concediu în perioada 7-12 august 2019, iar în locul său a lăsat-o primăriță interimară pe Alexandra Moțpan, secretara Consiliului Municipal Chișinău. 

Moțpan, care-l va înlocui pe Talmaci aproximativ o săptămână, nu are dreptul însă de a semna dispoziții de numire în funcții sau demitere din funcții a angajaților Primăriei și ai subdiviziunilor autorităților municipale.

Adrian Talmaci a fost numit primar interimar al capitalei de către Consiliul Municipal Chișinău, după ce aleșii locali l-au demis de fostul primar interimar Ruslan Codreanu și pe viceprimarul Nistor Grozavu. Talmaci va fi în funcție până în luna octombrie, când vor avea loc alegeri locale și va fi ales un nou primar de Chișinău.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram