Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

social

Polițiștii din Ungheni au pornit o ancheta pe faptul depunerii „declarațiilor mincinoase” împotriva lui Petic

08 august 2019, ora 15:21
Distribuie:

Polițiștii de la Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o ancheta pe faptul depunerii declarațiilor „mincinoase și calomnioase” împotriva fostului polițist de frontieră Gheorghe Petic. Despre asta a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook.

„Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o ancheta pe faptul depunerii declarațiilor mincinoase și calomnioase împotriva mea din partea unor angajate ale Poliției de Frontiera”, a precizat Petic.

Gheorghe Petic a fost eliberat din arest după nouă luni de detenție. Judecătorii Curții de Apel au anulat sentința instanței de fond, prin care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru viol, și au trimis cauza la rejudecare în aceeași instanță, dar în alt complet de judecată.

Petic s-a declarat nevinovat și a susținut că dosarul său a fost fabricat, după ce a dezvăluit mai multe scheme de contrabandă. Actuala guvernare l-a declarat drept deținut politic.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram