/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Polițiștii din Ungheni au pornit o ancheta pe faptul depunerii „declarațiilor mincinoase” împotriva lui Petic

08 august 2019, ora 15:21

Polițiștii de la Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o ancheta pe faptul depunerii declarațiilor „mincinoase și calomnioase” împotriva fostului polițist de frontieră Gheorghe Petic. Despre asta a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook.

„Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o ancheta pe faptul depunerii declarațiilor mincinoase și calomnioase împotriva mea din partea unor angajate ale Poliției de Frontiera”, a precizat Petic.

Gheorghe Petic a fost eliberat din arest după nouă luni de detenție. Judecătorii Curții de Apel au anulat sentința instanței de fond, prin care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru viol, și au trimis cauza la rejudecare în aceeași instanță, dar în alt complet de judecată.

Petic s-a declarat nevinovat și a susținut că dosarul său a fost fabricat, după ce a dezvăluit mai multe scheme de contrabandă. Actuala guvernare l-a declarat drept deținut politic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram