/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Un antrenor moldovean de box a devenit secretar al comisiei europene de antrenori EUBC

missing
11 august 2019, ora 13:11

Antrenorul moldovean de box Igor Untilă a fost ales în calitate de secretar al comisiei europene de antrenori a Confederației Europene de Box.

„O nouă treaptă in cariera mea profesională noi responsabilități, bariere, oportunități. Mulțumim celor care mi-au dat un vot de încredere în această funcție de secretar al comisiei europene de antrenori EUBC. Ma voi strădui să dau dovadă de omenie și conlucrare în echipă pentru binele boxului european”, a scris Igor Untilă pe o rețea de socializare.

Igor Untilă este antrenor de box, campion național la box în 1998, multiplu campion internațional, dublu vicecampion mondial la K1 (2008 – Spania și 2009 – Grecia). El a antrenat peste 20 de campioni naționali de box și K1, 2 campioni europeni, 1 campion mondial la K1.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram