/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ România: Un copil și două femei, dintre care una însărcinată, au decedat, după ce au fost loviți de o mașină

missing
12 august 2019, ora 14:29

*Atenţie, imaginile video vă pot afecta emoţional!

Un copil de trei ani și două femei, dintre care una era însărcinată au decedat, după ce o mașină a intrat cu viteză excesivă în curtea acestora. Cumplitul accident a fost transmis de către un pasager într-un live pe Facebook. Totul a avut loc în acest weekend, în localitatea Văcăreni, judeţul Tulcea, România, transmite Mediafax. 

Femeia însărcinată în şapte luni a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi în stare gravă, iar pe drum, victima a intrat în stop cardio-respirator şi echipajul medical a încercat să salveze mama şi copilul nenăscut. Manevrele de resuscitare au fost făcute în ambulanţă, însă la spital femeia a murit. Medicii nu au reuşit nici salvarea fătului.

Tot la spitalul din Galaţi au ajuns şi patru răniţi, din care trei sunt în stare gravă. Două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

Surse din cadrul unităţii medicale gălăţene spun că şoferul este singurul care a scăpat cu câteva contuzii care nu-i pun viaţa în pericol. Ceilalţi doi pasageri, însă, sunt în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă, cu numeroase fracturi costale şi contuzii pulmonare.

Tot în stare gravă se află o femeie de 33 de ani care se afla în curte în momentul în care maşina scăpată de sub control a rupt gardul. Ea are traumatism cranian sever, a fost operată, dar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire.

Șoferul de 39 de ani care a provocat accidentul a fugit de la fața locului. Iar astăzi, acesta a fost găsit în Luncaviţa și reținut de polițiștii din România.

Conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localităţii Văcăreni a fost reţinut, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Tulcea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram