Radu Albot debutează cu o victorie răsunătoare la turneul din seria ATP Masters 1000 – Cincinnati. Tenismenul moldovean s-a calificat în runda a doua a competiției. 

În prima rundă la simplu, sportivul moldovean l-a învins pe croatul Marin Cilic, cap de serie nr. 14, numărul 18 în clasamentul mondial și campion al Cincinnati în 2016, în două seturi cu scorul 6:4 și 7:6.

În proba de dublu, Radu evoluează în pereche cu rusul Karen Khachanov. Primii adversari ai duetului moldo-rus vor fi Cristian Garin (Chile, 32 ATP) și Benoit Paire (Franța, 29 ATP).

Capii de serie ai turneului sunt: Novak Djokovic (cap de serie nr. 1. Numărul 1 ATP, Serbia), Rafael Nadal (cap de serie nr. 2. Numărul 2 ATP, Spania), Roger Federer (cap de serie nr. 3. Numărul 3 ATP, Elveția), Dominic Thiem (cap de serie nr. 4. Numărul 4 ATP, Austria), Stefanos Tsitsipas (cap de serie nr. 5. Numărul 5 ATP, Grecia) și alții.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!