Comitetul Executiv Politic al Partidului Socialiștilor s-a întrunit astăzi în ședință, pentru a discuta despre situația politică din țară. Socialiștii au analizat programul calendaristic al alegerilor locale generale din 20 octombrie și au venit cu recomandări pentru fracțiunea parlamentară a PSRM.

Socialistul Ion Ceban a scris pe facebook că au fost analizate și acțiunile prevăzute în acordul provizoriu semnat pe 8 iunie cu blocul politic ACUM.

„Comitetul Executiv Politic a menționat că acordul a fost îndeplinit în cea mai mare parte și a recomandat ca fracțiunea parlamentară PSRM să semneze un nou acord cu ACUM”, afirmă Ceban.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!