Ultimul cetățean moldovean care a fost rănit în accidentul rutier ce s-a produs pe 31 iulie curent în Oradea, România, a fost adus astăzi la Chișinău de către Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova.

Echipajul SMURD a monitorizat pe parcursul drumului starea pacientului în vârstă de 30 de ani. Bărbatul care a suportat diverse traumatisme a ajuns la Chișinău stabil. Starea acestuia nu s-a înrăutățit pe parcursul drumului, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În capitală pacientul a fost preluat de medicii din cadrul Institutului de Medicină Urgentă, unde urmează să beneficieze de îngrijiri ulterioare.

Accidentul de circulație care s-a produs pe 31 iulie pe traseul DN1 Oradea – Huedin, în apropierea localității Uileacu de Criș, județul Bihor, a luat viața a două persoane, iar alți doi oameni, cetățeni ai Republicii Moldova au fost internați în spital.

Foto: Facebook/ IGSU

Pe 3 august corpurile neînsuflețite ale celor două persoane, cetățeni ai Republicii Moldova, care și-au pierdut viața în urma accidentului rutier din România, au fost aduse acasă. Transportarea cadavrelor a fost efectuată de o companie particulară din țara vecină.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!