/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Drumarii ar fi turnat asfalt peste o gură de captare a apei din capitală. Ce spun cei de la primărie

13 august 2019, ora 16:48

Gură de captare a apei, asfaltată. O astfel de situație a fost atestată pe strada Mitropolit Varlaam din Chișinău în preajma Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. 

Din imaginile video postate pe rețelele de socializare de către un internaut se poate vedea că în timpul lucrărilor de asfaltare a străzii, drumarii ar fi turnat asfalt peste o gură de captare a apei.

Contactată de TV8, responsabila de la Direcția relații publice a Primăriei Chișinău, Tatiana Lupașcu, a declarat că a comunicat cu cei de la  întreprinderea municipală „Exdrupo”, iar dânșii au precizat că nu practică așa ceva și că lucrările probabil ar fi fost efectuate de către un agent economic privat.

De asemenea, Tatiana Lupașcu a spus că serviciile responsabile de la primărie au fost informate despre acest caz. Potrivit ei, mâine acestea se vor deplasa în teritoriu pentru a verifica situația, iar dacă totul se va adeveri, cazul va fi remediat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram