Gură de captare a apei, asfaltată. O astfel de situație a fost atestată pe strada Mitropolit Varlaam din Chișinău în preajma Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. 

Din imaginile video postate pe rețelele de socializare de către un internaut se poate vedea că în timpul lucrărilor de asfaltare a străzii, drumarii ar fi turnat asfalt peste o gură de captare a apei.

Contactată de TV8, responsabila de la Direcția relații publice a Primăriei Chișinău, Tatiana Lupașcu, a declarat că a comunicat cu cei de la  întreprinderea municipală „Exdrupo”, iar dânșii au precizat că nu practică așa ceva și că lucrările probabil ar fi fost efectuate de către un agent economic privat.

De asemenea, Tatiana Lupașcu a spus că serviciile responsabile de la primărie au fost informate despre acest caz. Potrivit ei, mâine acestea se vor deplasa în teritoriu pentru a verifica situația, iar dacă totul se va adeveri, cazul va fi remediat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!