/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Tauber, după ce în Parlament s-a cerut ridicarea imunității lui Șor: „Este un show politic foarte ieftin”

missing
15 august 2019, ora 17:13

Video: Unimedia.info

„Este un show politic, foarte și foarte ieftin”, așa a comentat deputata Marina Tauber solicitarea cu care a venit în Parlament procurorul general interimar Dumitru Robu, prin care a cerut ridicarea imunității parlamentare deputatului Ilan Șor. 

„Noi înțelegem foarte bine că îi este frică majorității parlamentare de domnul președinte al fracțiunii Ilan Șor, dar noi nu ne temem de ridicarea imunității. Am prezentat și o inițiativă legislativă în acest sens, ea este semnată de toată fracțiunea inclusiv de domnul președinte. Propunem să fie scoasă imunitatea la toți deputații”, a spus Marina Tauber.

Procurorul general interimar Dumitru Robu a venit azi la ședința Parlamentului să ceară ridicarea imunității deputatului Ilan Șor, care nu se află în țară și este anunțat în căutare. Decizia nu a fost luată deocamdată în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram