Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

politic

Comisia de anchetă privind frauda bancară a cerut informații de la serviciile speciale din SUA. Activitatea comisiei, prelungită cu 30 de zile

16 august 2019, ora 11:19
Distribuie:

Comisia parlamentară de anchetă care elucidează furtul din sistemul bancar a cerut prelungirea perioadei de activitate cu 30 de zile, față de termenul stabilit anterior, pentru că nu a reușit să primească informații de la mai multe instituții din străinătate, unde au fost trimise solicitări.

De asemenea, comisia urmează să mai audieze câteva persoane, a anunțat președintele comisiei Alexandru Slusari. Potrivit acestuia, au fost cerute informații și de la serviciile speciale din SUA, care nu au răspuns deocamdată la solicitare.

Deputații au acceptat ca termenul de activitate a comisiei parlamentare de anchetă privind frauda bancară să fie prelungit până la 10 octombrie. Ulterior, membrii comisiei vor prezenta în plenul Parlamentului un raport, care va conține toate datele acumulate în perioada anchetei.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram