Comisia parlamentară de anchetă care elucidează furtul din sistemul bancar a cerut prelungirea perioadei de activitate cu 30 de zile, față de termenul stabilit anterior, pentru că nu a reușit să primească informații de la mai multe instituții din străinătate, unde au fost trimise solicitări.

De asemenea, comisia urmează să mai audieze câteva persoane, a anunțat președintele comisiei Alexandru Slusari. Potrivit acestuia, au fost cerute informații și de la serviciile speciale din SUA, care nu au răspuns deocamdată la solicitare.

Deputații au acceptat ca termenul de activitate a comisiei parlamentare de anchetă privind frauda bancară să fie prelungit până la 10 octombrie. Ulterior, membrii comisiei vor prezenta în plenul Parlamentului un raport, care va conține toate datele acumulate în perioada anchetei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!