/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un grup de hoți a jefuit o întreprindere din sudul țării. I-au legat paznicului mâinile și picioarele

16 august 2019, ora 17:05

Doi bărbați din Ceadîr-Lunga, ar fi jefuit o întreprindere din Găgăuzia. Aceștia sunt bănuiți că, la începutul unii august, au pătruns pe teritoriul unui SRL, i-au legat paznicului mâinile și picioarele și i-au furat telefonul mobil. Ulterior, suspecții ar fi furat un registrator în sumă de circa patru mii de lei. 

Cei doi au câte 33 și 37 de ani și au fost reținuți de poliție. Oamenii legii bănuiesc că aceștia au comis mai multe furturi în ultimele două luni.

„În rezultatul perchezițiilor efectuate în automobilul de model ”Lexus” a unuia dintre suspecți, polițiștii au găsit cagule, hamuturi și mănuși, iar la domiciliul celuilalt suspect au fost depistate cagule, mănuși, o armă de vânătoare, instrumente destinate pentru deteriorarea lacătelor, ușilor și a geamurilor. Audiați de poliție, ambii suspecți și-au recunoscut vina în săvârșirea infracțiunii, iar unul dintre ei și în comiterea altor trei (furt din locuinte și magazine)”, se menționează într-un comunicat al poliției.

Ambii suspecți sunt anterior judecați pentru săvârșirea mai multor furturi din locuințe din raionul Ceadâr-Lunga.

De asemenea, polițiștii au stabilit apartenența acestora în comiterea altor șase furturi de locuințe de pe teritoriul raionului Ceadîr- Lunga.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă de la 8 la 12 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram